Macska fiv felv teszt ár e

Samsung Galaxy S7 Active Teszt

Wednesday, 04-Aug-21 08:25:43 UTC

Hol és mennyiért kapható egy Samsung Galaxy S7 Active? PIACI ÁR ALAKULÁSA Nincs elegendő adat Samsung Galaxy S7 Active ÁLTALÁNOS ADATAI Megjelenés időpontja 2016 június Operációs rendszer v6, x Marshmallow (Android) RotaS Van Frekvenciasáv lsgg = LTE, HSPA, Global GSM bands Generáció 4G ChipSet, CPU, GPU Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 (14 nm), Quad-core (2x2, 15 GHz Kryo & 2x1, 6 GHz Kryo), Adreno 530 MÉRETEK Súly g 185 Méret mm 149*75*10 Billentyũzet touchscreen KIJELZŐ Kijelző pixel 1440*2560 Kijelző méret - col/inch 5. 1 Színes kijelző Super AMOLED Színárnyalatok száma db 16m (24 bit) HANG ÉS KÉP Kihangositás Van Hangvezérlés S-Voice natural language commands and dictati Hangjegyzet S-Voice natural language commands and dictati Csengőhang letöltés univerzális letöltés kezelõ Polifonia MIDI Zenelejátszás Music Player Aktív zajelnyomás külön mikrofonnal! Rádió RDS Kamera 1x Kamera felbontása 12, x Mpixel Video 4K UHD Player MEMÓRIA ÉS TÁRHELY Telefonkönyv db dinamikus Min. memória MB 4000 Min.

Samsung Galaxy S7 vs. S7 Active törésteszt - NapiDroid

Egyéni teszt, online elérhetőség, Rövid, Dátum: 06/06/2016 80% Test Samsung Galaxy S7 Active Forrás: CNet France FR→HU Egyéni teszt, online elérhetőség, Nagyon rövid, Dátum: 08/30/2016 Értékelés: Összpontszám: 80% Hozzászólás Qualcomm Adreno 530: Integrált grafikus gyorsító a Qualcomm Snapdragon 820-ban 624 MHz-es órajelen. 2016 elején egy felsőházbeli grafikus gyorsító Android-alapú okostelefonokhoz és tabletekhez ami képes a grafikailag komolyabb játékokkal is megbírkózni. » További információt talál a Grafikus Adapterek Összehasonlításában és a kapcsolódó Benchmarkokban. 820 MSM8996: Csúcs kategóriás ARM SoC 4 CPU maggal (két gyors 2, 15 GHz-es mag egy klaszterben és két alacsony fogyasztású 1, 6 GHz-es mag) és egy Adreno 530-as GPU-val. 14 nm-es HPM eljárással gyártják. » További információt talál a Mobil Processzorok Összehasonlításában. 5. 10": » Hogy megtudja milyen felbontással rendelkezik a kijelző, látogassa meg a DPI Listánk. » További információt találhat a Noteszgép Vásárlási Útmutatónkban.

Mint ahogy már megszokhattuk, a Samsung idén is előrukkol egy strapabíró zászlóshajóval. Ezek általában a S széria tagjai kicsit átszabva, és neve mögé egy "Active" szót kapnak. Ez utal arra, hogy durva körülmények között is képes bírni (pl. ) egy kijelző betörés nélkül. Nagy az esélye annak, hogy az elődje (Galaxy S6 Active) kinézetére fog kicsit hajazni, hiszen pár kiszivárgott képen már látható és ott felfedeztető egy kis hasonlóság (ilyen például a terepszínű minta és a hátlapon lépő gumi védelem). Egy szintén nem hivatalos képen az állítólagos specifikációját is láthatjuk. Itt szembetűnő a hasonlóság (ugyan azt tudja, mint a Galaxy S7). Ami kicsit érdekes, hogy a tesztben 5. 5 colos kijelző méretet emlegetnek (kicsit nagy). Ebből arra lehet következtetni, hogy lehet kétféle S7 Active lesz. Egy sima hagyományos és egy edge (hajlított kijelzővel) ellátott. De jogosan merülhet fel a kérdés: "Ha az S7 IP68-as szabványt kapott, akkor mivel lehet másabb ilyen téren? ". A válasz egyszerű, hiszen ez a készülék is megkapja az IP 68-as védelmet, ezen felül viszont kap még katonai minősítést, méghozzá egy: STD-810G védelmet.

Alapos töréstesztet végeztek az ütésálló Samsung készüléken és a törhetetlen kijelzős Moto zászlóshajón. Kicsit szokatlan, hogy egy töréstesztben a Lenovo Moto Z Force és a Samsung Galaxy S7 Active készülékeit hasonlítják össze, de tény, hogy mindkettő ígér valamilyen védelmet az esésekkel szemben. A Moto Z Force törésbiztos kijelzővel rendelkezik, a Galaxy S7 Active pedig ütésálló burkolatot kapott. Az 1 méteres, hátlapra érkező zuhanásokat meglepő módon a Moto Z Force bírta jobban a kettő közül. A második körben egy méterről ejtették le a készülékeket, az aljukra. A műanyag ház miatt a Galaxy S7 Active bírta ezt jobban, a másik fém háza apróbb sérüléseket szerzett. Az oldalsó becsapódások ugyanilyen eredményt hoztak. Ezután kijelzővel lefelé ejtették el az eszközöket - mindkettő jól vészelte a találkozást a padlóval, a képernyők egyben maradtak. A remek teljesítmény miatt bónuszkörre is jogosult volt a két okostelefon, vagyis addig dobálták mindkettőt, amíg működtek. A Galaxy S7 Active-ot ötvenszer kellett a földhöz csapni, mire valami történt vele.

A Samsung zászlóshajójának ütésálló kiadása 5, 1 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, és több ponton is erősödött a korábbi modellhez képest. Hirdetés A Samsung hivatalosan is lerántotta a leplet az idei évre szánt zászlóshajók ellenállóbb változatáról, mely a Galaxy S7 active nevet kapta. A mobilnak egyetlen hibája van (legalábbis a hazai felhasználók szemszögéből), hogy egyelőre kizárólag az amerikai AT&T szolgáltató kínálatában lesz elérhető. A telefon minden téren a csúcskategóriát képviseli, az előlapra például egy 5, 1 hüvelykes, QHD, azaz 1440 x 2560 pixel felbontású Super-AMOLED megjelenítő került. A dél-koreaiak újdonságának egyik legnagyobb vonzereje, hogy az IP68 védettségen felül (a porállóságon kívül a másfél méter mély vízben fél órán keresztül bírja) ütésálló is, a gyártó szerint minden belső sérülés nélkül tűri a 150 centiméterről sík felületre történő leejtést. Már a Galaxy S7 és az S7 edge is a korábbi modelleknél jóval méretesebb akkumulátort kapott, az S7 active még társait is legyőzi, hiszen egy 4000 milliamperórás teleppel szerelték fel, és mivel az előd komoly üzemidő eredményeket ért el a teszteken, valószínűleg az idei termék lesz az új bajnok (legalábbis házon belül).

Samsung galaxy s7 active teszt 2019

Hivatalosan is bemutatták a régóta várt Samsung Galaxy S7 Active -ot, ami remekül egyesíti egy csúcsmobil és egy strapatelefon tulajdonságait. Az S7 Active sokban hasonlít a sima Galaxy S7-re. Ugyanazt az 5. 1 colos QHD Super AMOLED kijelzőt kapjuk, a meghajtásról pedig a Snapdragon 820 gondoskodik 4 GB RAM társaságában. A belső tárhely 32 GB-os (bővíthető), valamint a kamerák is maradtak 12 és 5 megapixelesek. A por- és vízállóságot (IP68) a Samsung megtoldotta MIL STD-810G katonai szabvánnyal, ami ütésálló kivitelt jelent, illetve a mobil kibír még egy rakat dolgot. Hasznos lehet a törésálló kijelző is, ugyanis az eredeti S7 modellek rendkívül sérülékenynek bizonyultak. Az is említésre méltó, hogy a 3000 mAh-s akksit egy 4000 mAh-s telepre cserélték. A kijelző alatt felfedezhetünk még némi változást, ugyanis ezúttal három fizikai gombot kapunk, de az elődökkel ellentétben most megmaradt az ujjlenyomat-olvasó is, ami szintén a Home gombba került. Így ez lett az első biometrikus szenzorral ellátott Active modell.

  1. Samsung Galaxy S7 Active - készülék leírások, tesztek - Telefonguru
  2. Samsung galaxy s7 active teszt v
  3. Samsung Galaxy S7 Active - Notebookcheck Magyarország
  4. Samsung galaxy s7 active teszt 3
  5. Moto Z Force vs. Galaxy S7 Active - a törésteszt - PC World
  6. A Samsung kiáll az S7 active IP68-as védelme mellett - Mobilarena Okostelefon hír
  7. 185/65 15" | téli gumi - Racing Bazár

© YouTube/Consumer Reports A biztonság kedvéért egy másik telefont is vízbe tettek. Ez ugyan jobban ellenállt a megpróbáltatásoknak, azonban ennél is azt tapasztalták, hogy víz került a kamerába, és a kijelző is vibrálni kezdett. Ráadásul itt a SIM kártya foglalatában is vizet találtak. És bár hagyták néhány napig kiszáradni a telefonokat, valójában nem jöttek teljesen rendbe. A Samsung megígérte, hogy kivizsgálja az esetet, bár hogy két független telefonnak is hibás lenne a hátoldala, arra kicsi az esély. Mindenesetre nem árt óvatosnak lennie annak, aki ilyen készüléket merítene vízbe. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket. Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt! Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!

Elképzelhető, hogy akad olyan hibás darab, amely nem annyira vízálló, mint kellene lennie" – majd azzal folytatta, hogy vizsgálatot indítanak az ügyben. Végül a következő közleményt publikálta: "A Galaxy S7 active szigorú tesztek során esett át, hogy az IP68-as minősítésnek bizonyosan megfeleljen. A Samsung kiáll emellett a vízállósági szabvány mellett és kicserél minden olyan S7 active készüléket az alapvető garanciális feltételeknek megfelelően, amelyek beáznak. "

A gyártó büszkesége a Galaxy Active sorozat első tagja, ami már ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik, ezt integrálták a home gombba, amit a fizikai kialakítású vissza és alkalmazásváltó billentyűk fognak közre. [+] A hardverre nem lehet panasz, ám nem Exynos, hanem Snapdragon lapkát szereltek a burkolat alá, méghozzá a 820-as variánst, aminek munkáját 4 gigabájt RAM segíti, az adatok pedig a microSD-vel bővíthető 32 gigabájtos adattárolóra menthetők. Az Android 6. 0 Marshmallow operációs rendszert futtató, TouchWiz felülettel ellátott mobil 12 megapixeles hátlapi kamerával rendelkezik, és homokarany, zöld, valamint titánszürke színekben lesz elérhető.

  1. Avatar az utolsó léghajlító 2.2
  2. Fogd a kezem 15 resz
  3. Dr horváth zsuzsanna pénzügy 2 példatár pdf letöltés