Macska fiv felv teszt ár e

Fisher Price Első Szavak Kutyusos Tanulóközpont

Wednesday, 04-Aug-21 19:42:09 UTC
  1. Fisher price első szavak kutyusos tanulóközpont video
  2. Fisher price első szavak kutyusos tanulóközpont 4
  3. Első szavak kutyusos tanulóközpont | Extreme Digital
  4. Fisher price első szavak kutyusos tanulóközpont 8
  5. Fisher price első szavak kutyusos tanulóközpont 2

Az Első szavak kutyusos tanulóközpont vidám dalok, hangok, kifejezések és izgalmas interaktív tevékenységek segítségével tanítja meg a kicsinek az első szavait. Miközben a babák elhúzzák a kockákat a kutyus varázsolvasója előtt, hangokat, kifejezéseket és egyebeket hallanak, amelyek révén új szavakat és tárgyakat ismernek meg az őket körülvevő nagyvilágból. A kis diákoknak nagy élményben lesz részük, amikor megnyomják a kart, és a kockák leesnek a csúszdán keresztül, vagy megnyomják a kutyus orrát, amitől játékos zene lesz hallható, és fények jelennek meg. A kicsi növekedésével emelhetők az Intelligens fokozatok-technológia szintjei, hogy megfeleljenek a baba életkorának és szakaszának: 1. szint: Felfedezés - miközben a babák mindent felfedeznek, nyomkodják a gombokat, és elhúzzák a kockákat az olvasó előtt, dalokat, kifejezéseket és egyebeket hallanak, amik segítenek az első szavakhoz vezető fontos kapcsolatok kialakításában. 2. szint: Bátorítás - ezen a szinten a kutyus a kicsik szókincsének fejlesztésében segít, ugyanis arra kéri őket, hogy találjanak meg különböző számokat és formákat, majd siker esetén megjutalmazza őket.

Fisher price első szavak kutyusos tanulóközpont video

Fisher price első szavak kutyusos tanulóközpont 4

Mattel / Fisher-Price MAT-FJC46 Fisher-Price Első szavak kutyusos tanulóközpont A Fisher-Price Első szavak kutyusos tanulóközpont vidám dalok, hangok, kifejezések és izgalmas interaktív tevékenységek segítségével tanítja meg a kicsinek az első szavait. Ha a baba ráhelyezi valamelyik kockát a narancssárga karikára, hangokat, kifejezéseket és még sok minden mást hallhat jutalmul. A kutyus orrát megnyomva az dalolni és világítani kezd. A játék tartalmazza az intelligens fokozatok technológiát, aminek köszönhetően kiválasztható a baba fejltettségének leginkább megfelelő játékszint. A szett 8 db kockát tartalmaz és további kockákkal bővíthető. A játék magyar nyelvű. Csomagolás mérete:40, 5x33, 5x22 cm. Lányoknak és fiúknak 9 hónapos kortól Nem rendelhető Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Első szavak kutyusos tanulóközpont | Extreme Digital

3. szint: Szerepjáték – ezen a szinten a kicsik első szavaikat használhatják.

Fisher price első szavak kutyusos tanulóközpont 8

  • Fisher price első szavak kutyusos tanulóközpont 8
  • 4,6-5,3 kW-os multi klíma beltéri egység, inverteres klíma
  • Fisher-Price - Első szavak kutyusos tanulóközpont - indavideo.hu
  • Fisher price első szavak kutyusos tanulóközpont youtube

Fisher price első szavak kutyusos tanulóközpont 2

Jobboldalt, a termék ára alatt minden esetben feltüntetjük, hogy a terméket készletről azonnal tudjuk-e szállítani, vagy beszerzés után néhány néhány nap elteltével. Előbbi esetben a terméket akár már a következő munkanapra is tudjuk szállítani, vagy még aznap átvehető személyesen – minderről a megrendelés beérkezése után SMS-ben és emailben értesítünk. Szintén jobboldalt láthatod a várható szállítási költséget is. Futáros kézbesítés: olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben, munkaidőben át tudja valaki venni a megrendelt terméket (például munkahely). A rendelés során a Megjegyzés rovatba beírhatsz minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. A Pick Pack Pont: a csomagot országszerte több mint 600 helyen található Pick Pack Ponton veheted át kényelmesen – munkából hazafelé vagy vásárlás, tankolás közben. Átvételi pontok találhatók az Immedio és a Relay újságárusoknál, az OMV, MOL, Avanti és Avia benzinkutakon, bevásárlóközpontokban, Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzleteiben.

fisher price első szavak kutyusos tanulóközpont online